Vad är Decor-Cem?

Decor-Cem är en cementbaserad ytbehandlings-produkt. Den unika sammansättningen gör att 
Decor-Cem får en exceptionellt god motståndskraft mot föroreningar, en slagtålig yta och en överlägset god bindning till underlaget. Decor-Cem används för ytbehandlingar av ytor, både inomhus och utomhus. Inomhus appliceras väggar, tvättstugor, trapphus m m, utomhus fasader, broar och gång-tunnlar med höga krav på funktion och estetik. 

Det finns många putsprodukter på marknaden idag, men få produkter kan mäta sig med Decor-Cem i kvalitet och hållfasthet. Decor-Cem är ett komplett ytputssystem för interiör och exteriör i de mest skiftande klimat. Inget annat putsbruk kan erbjuda samma höga kvalitet och överlägsna livslängd som en Decor-Cem behandling alltid ger, och därmed i särklass mest valuta för pengarna. 

HISTORIK
Decor-Cem kommer ursprungligen från USA och har där använts av företag inom bygg- och fasad-renoveringssektorn sedan 1883. Super Dome i
New Orleans tillhör de större byggnaderna som är applicerade med Decor-Cem. Materialet vidareutvecklades sedan och anpassades till nordiska klimatförhållanden , under ledning av Ingenjörsbyrån Sven Bergqvist AB, och introducerades på den svenska marknaden i slutet av 1960-talet.

Vad är Decor-Cem?

Decor-Cem grundades 1883. Har du aldrig hört talas om oss? Läs mer här!

Här finner du ett stort antal referensobjekt. Vissa är över 35 år gamla men ser fortfarande ut som nya!

Ladda hem

Här kan du hämta hem ett stort antal filer i pdf format. Exempelvis instruktioner, produkt-information,produktbeskrivningar, miljöcertifikat m m.

Om oss

Decor-Cem marknadsförs och säljs av Decorcem AB. Vår erfarenhet av att ha jobbat med produkten i Sverige, sedan 1960-talet, visar att Decor-Cem är en produkt som  är extra hållbar. Av den anledningen kan vi erbjuda 50 års garanti på våra arbeten.

Wenner-Gren Center, Stockholm

Referensobjekt i urval

Örnstigen, Täby

Garage & viadukter

   eller ring oss 070 202 10 10